menu

Hallo
Ik ben Froukje Vernooij (eerder Froukje van der Zanden, een nieuwe naam, dezelfde fotograaf). Zelfstandig werkend fotograaf en gevestigd in Amerongen (vlakbij Utrecht) van waaruit ik door heel Nederland fotografeer.

Ik maak zakelijke portretten en reportages van o.a. bedrijfsprocessen, congressen en evenementen. Daarnaast werk ik regelmatig bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU), de Universiteit van Amsterdam (UvA), Universiteit Utrecht (UU), de Radboud Universiteit Nijmegen (RU) en de Universiteit Leiden waar ik promoties en oraties fotografeer.

Ik observeer graag en kijk naar het mooie en unieke in mensen, gebeurtenissen, omgeving en licht. Met mijn foto's probeer ik dat tot zijn recht te laten komen.

Klik hier als u meer wilt weten over mijn werkwijze, of neem contact op als u meer informatie wilt.

Gaat u trouwen, of zoekt u een fotograaf voor een familiereportage, kijk dan hier voor mijn portfolio.

Over Froukje

froukjevdzandenHallo!

Ik ben Froukje Vernooij (eerder Froukje van der Zanden, een nieuwe naam, dezelfde fotograaf). Zelfstandig werkend fotograaf en gevestigd in Amerongen (vlakbij Utrecht) van waaruit ik door heel Nederland op locatie fotografeer.
Ik maak zakelijke portretten en reportages van o.a. bedrijfsprocessen, congressen en evenementen. Daarnaast werk ik regelmatig op de Vrije Universiteit Amsterdam (VU), de Universiteit van Amsterdam (UvA), Universiteit Utrecht (UU), de Radboud Universiteit (RU) en de Universiteit Leiden waar ik promotiereportages maak.

Neem gerust contact op als u vragen heeft.
mail: info [apestaart] froukjevernooij.nl
telefoon: 06 – 19 630 230
of via het contactformulier (onder CONTACT).

Gaat u trouwen, of zoekt u een fotograaf voor een familiereportage, kijk dan voor mijn portfolio op www.froukjevernooij.nl