Werkwijze Portretten

PORTRETSESSIE

Het maken van een portret is voor de meesten van ons niet alledaags en best spannend. Daarom neem ik voor het maken van een serie portretten het liefst wat tijd. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en geen tijdsdruk ervaart. Zo maken we een serie ongedwongen beelden in verschillende settings. De foto’s worden met bestaand licht gemaakt op een locatie naar wens (desgewenst doe ik een suggestie), zo mogelijk ook buiten.
De serie bestaat uit een aantal close-ups, maar ook portretten waarbij meer van de omgeving zichtbaar is (meer lifestyle of editorial), afhankelijk van de wens. De portretten kunnen zo voor verschillende doeleinden gebruikt worden en worden in hoge en lage resolutie geleverd.

Het tarief voor een serie portretten (één persoon) bedraagt €275,00

 

PORTRETSERIE VOOR BEDRIJVEN

Naast een zeker mate van uniformiteit in sfeer en setting, vind ik het heel belangrijk het unieke van personen vast te leggen. Het beste kan ik dit laten zien aan de hand van eerdere opdrachten. Neem vooral even contact op om verschillende series voor bedrijfsportretten en teamfotografie te kunnen bekijken.

Tarieven voor teamfotografie zijn afhankelijk van het aantal portretten en de beschikbare tijd. Ik maak graag een offerte op maat. Mailt u daarvoor via het contactformulier of bel 06 19 630 230.

menu