menu

Werkwijze Portretten

PORTRETSESSIE

Wil je een goed portret waar je ontspannen en als jezelf op staat? Het maken van een portret is voor de meesten van ons niet alledaags en best spannend. Daarom neem ik voor het maken van een serie portretten het liefst wat tijd. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en geen tijdsdruk ervaart. Zo maken we een serie ongedwongen beelden in verschillende settings. De foto’s worden gemaakt op een locatie naar wens (desgewenst doe ik een suggestie), zo mogelijk ook buiten.
Wil je meer zakelijke portretten om te gebruiken als profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn, de website van je bedrijf of CV, of wil je portretten om privé te gebruiken voor bijvoorbeeld Whatsapp of social media? Je ontvangt een serie portretten die, afhankelijk van je wens, bestaat uit een aantal close-ups, maar ook portretten waarbij meer van de omgeving zichtbaar is (lifestyle of editorial).
De serie bestanden wordt in hoge en lage resolutie geleverd.

 

TEAM FOTOGRAFIE VOOR BEDRIJVEN

Naast een zeker mate van uniformiteit in sfeer en setting die bij de bedrijfscultuur past, vind ik het belangrijk het unieke van personen vast te leggen. Het beste kan ik dit laten zien aan de hand van eerdere opdrachten. Neem vooral even contact op om verschillende series voor bedrijfsportretten en teamfotografie te kunnen bekijken.

Tarieven voor teamfotografie zijn afhankelijk van het aantal portretten en de beschikbare tijd. Ik maak graag een offerte op maat. Mail daarvoor via het contactformulier of bel 06 19 630 230.